“[W]e were lucky to be alive, and not just because we didn’t get hit by lightening.” Good friends, a ferocious storm, and the beauty of being alive — and together. via Tiny Perfect Moments: Lightening — Discover Continue reading

Ti je UNIKE

Shkrimi i’u kushtohet gjithe atyre që pranojnë t’u nënshtrohen njerëzve për interesa të ndryshme duke ulur personalitetin e tyre dhe nënvleresuar veten. Shkrimi ka qëllim vetëdijesimin sidomos të femrave që i’u duket thuajse e pamundur suksesi në karier e kudo …   TI! Linde në këtë botë unike, duke mos qenë e njejt me dikë … Continue reading Ti je UNIKE